Eventer

Livegruppen er totalentreprenør for ditt arrangement, det være seg firma-arrangement, kundetreff, jubileum, produkt-lansering, kick-offs, kongress eller fagkonferanse. Ett naturlig valg der opplevelse, artister og musikk, eller kulinariske høydepunkter er en viktig del av innholdet.

Kommende eventer

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Martnasfest med Terje Tysland og Beist

Martnasfest med Terje Tysland og Beist

Aug 20, 9:00pm

Scandic Rock CitySverresgt 35Namsos,7800 Kart

En god gammeldags Martnasfest med Terje Tysland og Beist.
Festen bli i borggården utenfor Scandic Rock City.
Søkki kor vi gler oss!!

597 interessert  ·  166 skal
Stage Dolls & Return - Kulturfabrikken

Stage Dolls & Return - Kulturfabrikken

Nov 26, 8:00pm

Kulturfabrikken Kristiansundfosnagata 35Kristiansund,6509 Kart

Dørene åpner 19:00
Konsert 20:00

Stage Dolls og Return – to giganter i norsk rockehistorie som har levert et hav av hits – inviterer til førjulsfest. Konserten siste lørdag i november har etablert seg som en førjulstradisjon på Kulturfabrikken.

Return har i alle år holdt fast med sin signatur, den klassiske 80-tallsrocken, med stort innslag av power ballads. Allsangen vil garantert runge på låter som «Sing Me A Song» og «Bye Bye Johnny».

Torstein Flakne og kompani leverer en hitparade med «Love Don’t Bother Me», «Hard To Say Goodbye», «Love Cries» og mange flere. Sistnevnte låt nådde 46.-plass på Billboard og 3.-plass på Billboard Rock Charts.
... Se merSee mindre

248 interessert  ·  23 skal

Tidligere eventer

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Konsert med Postgirobygget

Konsert med Postgirobygget

May 28, 7:00pm

Badeparken I SandefjordSandefjord, Kart

Dørene åpner kl. 19:00.
Konserten starter kl 21:00.
Alder 18 år (ID-sjekk i døra)
---
«Sommer på jorda» og «En solskinnsdag». Det blir ikke sommer i Norge før du hører disse legendariske låtene av Postgirobygget. 28. mai kommer sommeren til Norge og Sandefjord, for da står bandet på scenen i Hjertnes Amfi 1 Parken.

Det hele begynte med debutalbumet «Melis» i 1996, da vi alle plutselig gikk rundt og nynnet på sanger som «Sløv uten dop» og «Tiedemanns kafé» av et helt ukjent band med det merkelige navnet Postgirobygget. Bandet, som ble dannet av noen søkende studenter i Trondheim noen år før platedebuten, kunne raskt notere at «Melis» ble så populært og lå så lenge på listene, at oppfølgingsalbumet «Essensuell» rett og slett måtte utsettes. Det skjer ikke med mange debutanter.

Siden har det det bare gått én vei for frontfigur Arne Hurlen og hans menn. De fem musikerne har tatt Norge med storm. Intet mindre. Åtte studioalbum har det blitt og dessuten et imponerende antall konserter over det ganske land. Antall hits er minst like imponerende.

En konsert med Postgirobygget er alltid en deilig og nærmest endeløs rekke av smil, hygge, allsang og god stemning. Når gjengen står på Hjertnes Amfi 1 Parken i Sandefjord og slynger tonene av kjente og kjære låter utover Badeparken og de grønne trekronene – ja da får vi vel si at det er sommer på jorda.

Velkommmen!
... Se merSee mindre

193 interessert  ·  167 skal
Konsert med Stage Dolls + Return

Konsert med Stage Dolls + Return

May 27, 9:00pm

Badeparken I SandefjordSandefjord, Kart

Dørene åpner kl. 19:00.
Konserten starter kl 21:00.
Alder 18 år (ID-sjekk i døra)
---
Det blir deilig 80-tallsstemning, allsang, fete gitarriff og nostalgi i rikt monn når trønderrockerne Stage Dolls og puddelrockerne i Return lar det stå til fra Hjertnes Amfi 1 i Badeparken i Sandefjord 27. mai.

Helt siden vi alle sang om hun som var forelska i lærer´n sammen med The Kids på slutten av 70-tallet, har gitarhelten Torstein Flakne vært en markant skikkelse innen norsk rock og har skrevet et betydelig antall heftige hits. Ikke bare for eget bruk, men også for andre artister.

I 1985 stiftet gitaristen, vokalsten og låtskriveren Stage Dolls og bandet fikk en pangstart med albumet «Soldiers Gun». Siden har bandet gitt ut en rekke album og høstet gode kritikker, men det er særlig som konsertband Stage Dolls har gjort seg bemerket. Det er ikke rart, for dette er karer som er godt over gjennomsnittet habile på sine respektive instrumenter. Og spillegleden live står i kledelig stil med ferdighetene.

Vent dere låter som «Still in Love», «Soldiers Gun», «Hard to say goodbye» og «Wings of Steel», for å nevne et lite knippe legendariske spor.

Nå er det heldigvis sånn at Stage Dolls på ingen måte kommer alene til Sandefjord denne kvelden. Med på lasset er nemlig ingen ringere enn Return. Og med dem på scenen i Badeparken, er det bare spasere direkte tilbake til 80-tallet og til tiden for høyt hår og store store fete power-ballader.

Return, med Stjernekamp-profil Knut Erik Østgård i spissen, er noen skikkelige stayere på den norske rockescenen. Bandet har holdt på siden tidlig på 1980-tallet og har vært svært tro til sjangeren helt frem til i dag. Og er det fortsatt.

Bandet debuterte med albumet «To the top» i 1987 og har vartet opp med legendariske låter som «Bye Bye Johnny», «Change the Attitude» og «Can you forgive me». Når de kommer til Sandefjord 27. mai og står på samme scene som Stage Dolls, er det bare å løfte armene, synge med og drømme seg tilbake til den gang håret var høyt, hårsprayen florerte og vi hadde frynser på skinnjakka.

Velkommen til en skikkelig rocka aften i Badeparken.
... Se merSee mindre

492 interessert  ·  216 skal
Postgirobygget, Hanne Sørvaag og Drøbak Gospel i Badeparken

Postgirobygget, Hanne Sørvaag og Drøbak Gospel i Badeparken

Jun 11, 5:30pm - Jun 11, 11:30pm

Gitarer ved fjordenKirkegata 18Drøbak,1440 Kart

Gutta fra Postgirbygget åpner årets rekke med konserter i Drøbak.
Denne gangen med Færderseilasen som bakteppe.
Postgirobygget har turnert land og strand i Norge i over 20 år, og er et av landets mest populære liveband.
Postgirobygget kommer badeparken i Drøbak med en sekk full av hits som garantert vil gi allsang på festivalen i sommer. Denne sommeren kommer de også ut med nytt
Bandet drømmer om å være her fast slik de var i gamledager, da ingenting slår Drøbak og det fantastiske publikummet her og sommeren her i Drøbak.
Hanne Sørvaag kommer også denne kvelden!
Hanne Sørvaag varmer dere opp denne kvelden og det samme gjør Drøbak Gospel før Postgirobygget går på scenen.
Men før gutta, kan dere glede dere til Drøbak Gospel varmer dere opp for kvelden
... Se merSee mindre

34 interessert  ·  2 skal
Last inn mer

Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår nettside.