Birkeland

Artister

Birkeland 2024

Medlemmene i Birkeland har bakgrunn fra band somJohndoe,GåteogThe South,i tillegg til egne solokarrierer.Sidenbrakdebuten under Storås Dansefestival i fjor sommerhar bandetgjort enrekke større konserter–blant annet som support forÅge AleksandersenunderTrondheimsnatt på Sverresborg og forband forDi Derrei et utsolgt Tapperiet, menogså som headliner på Voll i Rennebu, Berghallen på Oppdal og museumstunet i Rindal.

Book Artisten

Musikk

Video


Torstein Flakne

Artister

Torstein Flakne 2024

Etter at han har spilt utallige konserter sammen med Stage Dolls opp igjennom årene

kan du nå også oppleve Torstein Flakne helt alene med kassegitar.

Mannen har virkelig satt spor etter seg i norsk musikk, han har stått bak landeplager som

‘Forelska i lærer’n’, ‘Alt for Norge’ og ‘Love don’t bother me’ for å nevne noen.

Når vi i tillegg nevner stort sett alle sangene til Stage Dolls, ‘RBK-sangen’, ’Spanish Steps’ (Morten Harket)

og i tillegg gitarriffet på ‘Dum Dum Boys’ ‘Splitter Pine’ begynner vi å skjønne omfanget av hva han har bedrevet over mange år.

I 2018 ble han valgt inn i Hall of Fame sammen med sitt band Stage Dolls og kvitterte med å spille live

under programmet i 2019 til ære for sine venner i TNT.

I desember 2023 spilte han med Stage Dolls foran et ellevilt hjemmepublikum med trofaste fans i Trondheim Spektrum.

Nå har du muligheten til å høre Torstein Flaknes sanger slik de opprinnelig ble skrevet på gitar, og

innimellom får du høre anekdoter og historier om alle disse sangene og kanskje mere til.

Gjør deg klar til en hyggelig aften!

Book Artisten

Knut Erik Østgård

Artister

Knut Erik Østgård 2024

Knut Erik Østgård er sanger , gitarist og låtskriver som er mest kjent som vokalist i bandet Return som har solgt over 600.000.- plater i Norge og Sverige. I 2011 ga Østgård ut EP-en Smakebiter som var hans første som soloartist. Denne inneholdt fire låter som senere ble inkludert på LP-en Talas.
Knut Erik er stemmen bak klassikere som Bye Bye Johnny og Sing me a song. Bye Bye Johnny alene har passert over 20 millioner streams på Spotify og låter som Sing me a song, To the top, Change the attitude m.fl. følger tett etter…. som stadig gjør seg mer og mer bemerket .
Med Knut Erik får man en aften som vil bestå av kjente og ukjente låter ispedd en lun og god dose hedmarkshumor.

Book Artisten

Arne Hurlen

Artister

Arne Hurlen 2024

Få, om noen norske artister kan skilte med flere sommerhits enn Arne Hurlen og Postgirobygget.
Sanger som «Idyll», «En solskinnsdag» og «Tidløs» har blitt en del av den norske folkesjelen på tvers av generasjoner. Det er ikke mange artister som etter snart 30 år fremdeles skaper allsang på Norges største festivaler.

Arne Hurlen har et stort repertoar, noe han demonstrerte til gangs under sist sesong av «Hver gang vi møtes». Hans tolkninger blant annet Maria Menas «I don´t wanna see you with her» og Stian «Staysman» Thorbjørnsens «Alle gutta» ble hyllet av kritikerne og klatret raskt på hitlistene.
Opplev en kveld med kjærlighet, latter og magi og bli bedre kjent med en av Norges beste artister. Vi garanterer hygge, allsang og en idyllisk aften i trygge omgivelser.

Book Artisten

Beist

Artister

Beist 2024

Beist er et rosa partymonster fra hjertet av bondelandet, manet frem i selveste bartebyen Trondheim og bestående av bygdetullinger fra alle kanter av fylket.

Beist høster de magiske kreftene fra gråstein og potet for å lage skjitfengende bygdepop, og har i dag over 20 millioner strømminger på Spotify. De seneste årende har de også høstet stor suksess på livefronten, og er kjent for sine energiske sceneshow.

Beist er:
Arne Wormdal – Vokal
Simen Løberg – vokal, gitar
Jon Krogstad – bass
Ole Jonas Storli – trekkspill, tangenter
Sondre Mikalsen – trommer

Book Artisten

Musikk

Klassikere


Return

Artister

Return 2024

I 1980 gikk fire gutter fra Stange sammen og dannet bandet som i 1985 fikk navnet Return og vant NRK`s rockemønstring med låten ”Sheila”. To år senere slippes deres første cd ”To the top” og låten ”Sing me a song” ligger 56 uker på norsktoppen!

Utover åtti og nitti tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eksemplarer. I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 80 000 eks., og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår.

I 2005 kom albumet ”Return” og deretter fulgte cd/dvd`n “Best of….both worlds” som solgte til gull. I 2009 valgte bandet å ta en ny pause slik at det ble tid til andre musikkprosjekter.

Knut Erik har gitt ut en cd på norsk, Øyvind og Tore har vært travle med sine bandprosjekter og Steinar har utviklet sin låtskriverkarriere. Når Return nå bestemte seg for igjen å øke aktiviteten i 2012 , blir dette uten Steinar Hagen som ikke ønsker å være med lengre. Henning Ramseth har takket ja til å ta over som gitarist i bandet. Henning har vært med som ekstra musiker og produsent i mange år og vi ser fram til å utvide samarbeidet med han.

Bandet har i 2021 tryllet fram en ny single. Det er fem år siden sist og «The last Chorus is yet to begin» er en hyllest til alle som har fulgt bandet i alle år og et signal om at de gode refrengene fra bandet vil leve i mange år framover. I velkjent Return sound og uttrykk ønsker bandet og gi håp og glede om bedre tider og gleder seg til å turnere land og strand rundt.

I 2022 vil låter som Bye bye Johnny, Change the attitude og Sing me a song runge utover Norges festivalpublikum og bandet gleder seg som aldri før til å presentere den nye versjonen av Return. SING ME A SONG!!!

Book Artisten

Return Unplugged

Etter nok et begivenhetsrikt år for bandet, kan vi nå tilby et nytt konsept.
I tillegg til utstrakt turnevirksomhet med hele bandet ønsker også Return å presentere et litt mere «nede» show laget for et sittende publikum.
Knut Erik, Tore og Henning har laget et unplugged show der låtene, stemningene og den lange historien til bandet presenteres i en akustisk versjon. Trioen vil selvsagt ha fokus på alle hitene men også gi de mere ukjente låtene en ny drakt. Konseptet passer både til små/mellomstore konsertsteder og til eventer for firmaer.
En rolig aften med en lun stemning som bare må oppleves!

Kort historikk:
I 1980 gikk fire gutter fra Stange
sammen og dannet bandet som i 1985 fikk navnet Return og vant NRK`s rockemønstring med låten ”Sheila”.
To år senere slippes deres første cd ”To the top” og låten ”Sing me a song” ligger 56 uker på norsktoppen! Utover åtti og nitti tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eks.
Albumet V lå som nr 1 på importlisten i England, solgte til gull i Japan og fikk veldig god omtale i musikkmagasiner verden rundt. Dette albumet ble i 2020 remastret og utgitt på nytt i Tyskland av selskapet AOR Heaven.
I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 100 000 eks., og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår. I 2005 kom albumet ”Return” og i 2007 cd/dvd`n Best of….both worlds som solgte til gull. Bandet slipper jevnlig ut nytt materiale og stadfester sin posisjon som et av norges mest populære band. 30 års jubileum som plateartister ble feiret høsten 2015 med en stor konsert som ble filmet og utgitt på dvd. Bandet har de siste årene spilt ca 25 konserter i året og besøker dager, eventer og festivaler i hele landet.
Bandet har i de siste årene gitt ut to singler, «The last chorus is yet to be sung» og «Back for more», som er flittig avspilt på spotify og andre plattformer. På Spotify har de ca. 110 000 månedlige aktive lyttere og 300 000 streams. Senest i fjor fikk de gullplater både i Norge og Sverige for låtene Bye Bye Johnny og Sing me a song. Bye Bye Johnny alene har passert over 20 millioner streams på Spotify og låter som Sing me a song, To the top, Change the attitude m.fl. følger tett etter….
Kjernen av fans har blitt litt eldre men nå er det tredje generasjon Return følgere som stadig gjør seg mer og mer bemerket på konsertene. Vi ser fram til nok et flott år på veien og et Return show vil alltid bestå av kjente og ukjente låter ispedd en god dose hedmarkshumor. Selvsagt kommer hitene på rekke og rad!
Vi sees i 2024

Book Artisten

Musikk

Klassikere


Stage Dolls

Artister

Stage Dolls 2024

Stage Dolls- toget ruller videre!

Etter et 2023 med masse festivaler og konserter rundt om i Norges langstrakte land

er Stage Dolls klare for et nytt år ‘In the service of Rock’n Roll’ I 2024.

Nye låter og album

-Vi har brukt mye av 2023 i studio med innspilling av nye låter og vi gleder oss til å gi dem ut utover året, sier vokalist og gitarist Torstein Flakne.

‘Guess I must be dreaming’ kom ut 1 .sept og den følges opp av superballaden ‘Two Eagles’ 13. Oktober.

I november har Stage Dolls en ny overraskelse på lur, nemlig et dobbel-vinylalbum med alle de gamle klassikerne, dette blir en ‘limited edition’ som fans vil glede seg til å ha i samlingen.

Jubileumskonsert

1.desember 2023 feires 40 år med en gedigen ‘Night to remember’- konsert i Trondheim Spektrum.

-Vi slår på stortromma denne gangen, sier bassist Terje Storli, vurderte først en festforestilling i ærverdige Olavshallen, men så er det sånn at det finnes en god del Stage Dolls-fans som gjerne vil stå og da var svaret enkelt, Trondheim Spektrum it is!

2024

Stage Dolls er som vanlig klare for et nytt år med konserter.

Sommeren blir fyllt med festivaler og det blir også tid til klubb-konserter på vinter, vår og høst.

Marshall-veggen er intakt i høyeste grad, og med en lang rekke allsang-hits fra en lang og innholdsrik karriere er det ‘bankers’ med 100% stemning når Stage Dolls-toget tar av fra stasjonen!

Book Artisten

Musikk

Klassikere


The Kids

Artister

The Kids 2024

I 1980 betydde hvitvasking av hår smertefull behandling med 18% vannstoff og intens sviing. Den 19-årige frisør-lærlingen Viveke Trønsdal går til verket uten respekt og 4 timer senere er jobben gjort..5 lyse hoder betaler regninga og løpet er lagt…

En av guttas støttespillere,Olav Norum, kommer opp med navnet the Kids. Nå gjenstår bare det viktigste,å lage en ny låt som de kan spille på Trøndersk.

En Januarmorgen i 1980 skjer det, i løpet av en halvtime skriver Dag og Torstein ”Forelska i Lærer’n” på gutterommet til Torstein uten helt å fatte de historiske konsekvensene..

Sangen blir sporenstreks øvd inn på kvelden med resten av bandet,Ragnar tilfører trommeriffet og Torstein får prøvd ut solo-idéen mot Sveins og Arilds akkorder. Gutta er ikke helt sikre men mener de har en ganske bra egenkomponert låt å spille på Trøndersk.

Det viser seg at de har skutt gullfuglen. Samtidig som de vinner Trøndersk Mesterskap i 1980 blir de også bedt om å komme i Nidaros Studio for å spille inn en demo. Den samme dagen er CBS’s A&R-mann Kristian Lindeman på besøk i Nidaros og han skjønner med en gang at Forelska i Lærer’n er en hit og skriver sporenstreks platekontrakt med gutta.

De går i studio senere på vinteren 1980 og spiller i sin første plate ”Norske Jenter” i løpet av 14 dager.

Tidlig på sommeren 1980 slippes singelen ”Forelska i lærer’n” på det norske markedet. The Kids begynner å bli voldsomt populære i Midt-Norge og spiller for fulle hus men gutta skjønner at hvis de skal ’breake’ nasjonalt må det mere til.
Inspirert av utenlandske band skriver de dreiebok til en videoinnspilling av ”Forelska i lærer’n”.Med hjelp av Ole Todnem som fotograf og Bandets kamerater spiller de inn denne sommeren 1980.

NRK vil vise videoen i et ungdomsprogrammet ”Videoteket” og CBS beslutter å gi ut LP’n på samme tidspunkt. Virkningen av LP-release’n og TV-visningen er vanvittig. The Kids går rett til 1.plass på alle hitlister og kommer til å selge over 100.000 plater på 3 måneder. Gutta går fra å være totalt ukjente til å bli A-kjendiser over natta.

Neste skritt i The Kids-historien er en gigantisk Norges-turné høsten 1980. Sammen med Jahn Teigens turné-manager Kjell Vold reiser de rundt i 44 byer på 48 dager og holder utsolgte konserter. Det er Beatles’-tilstander overalt hvor de viser seg og de må ofte smugles inn og ut av konsertlokalene. The Kids Fan-Klubb får flere tusen brev i uka og t-skjorter,bilder og annet selges i tusentall.

Turnéen krones med en utsolgt konsert like før jul i hjembyen Trondheim.

På vinteren 1981 skriver gutta ferdig og spiler inn oppfølger-platen ”Sønner av Norge”. I tillegg synger Dag inn både en svensk og en engelsk versjon av ”Forelska i lærer’n”. Det resulterer i 1.plass i Sverige og 1.plass på EuropaToppen. Samtidig som den nye platen slippes i Norge drar gutta på en ukes release-turné i de største byene. Det er på titusenvis med tilskuere overalt for å se på fenomenet the Kids. Turnéen følges opp med en mnd. Folkpark-turné i Sverige. Her konkurrerer the Kids med Gyllene Tider med Per Gessle i spissen om å trekke mest folk. Den svenske turnéen resulterer også i at bandet nå har blitt et veldig bra ’live-band. Det er mange som får seg en overraskelse når de hører dem på scenen.

Hjemme i Norge høsten 1981 har gutta lyst til å gjøre en klubb-turné og de spiller
mye fram mot jul. De har nå bodd oppå hverandre hver dag i 2 år og det begynner å merkes. Samtidig har Ragnar fått innkalling til Militæret og det betyr at the Kids enten må finne seg en ny trommeslager eller slutte. Valget blir det siste, gutta bestemmer seg for å slutte mens leken er god og en vinterdag i 1982 er the Kids første epoke historie.

Dag Ingebrigtsen går videre i sin karriere og starter TNT ganske umiddelbart mens Torstein Flakne bruker et år på å sette sammen sitt nye band Stage Dolls.

Ragnar og Arild begynner i bandet Lennart Gribb mens Svein Morten starter opp et PA/Lys-firma som gjennom hele 80-90-tallet jobber med kjente trønder-band.

Comeback fra The Kids

14. mai 2007 slapp legendariske THE KIDS samlealbumet ”Hits fra Kids” (SONY BMG).

I tillegg til landeplagen ”Forelska i Lærer’n” fra 1980, ”Vil du værra me’ mæ hjem i natt” fra 1994 og en rekke andre norske klassikere i remastrete versjoner byr ”Hits fra Kids” på den rykende ferske sangen ”Kyss mæ godnatt” ført i pennen av Dag Ingebrigtsen og produsert av Ole Evenrud & Thomas Siqveland. Blant låter som tidligere ikke har vært tilgjengelig på CD er både den svenske- og den engelske versjonen av ”Forelska i lærer’n”, ”Tårer” og en nyinnspilt akustisk versjon av ”Vil du værra me’ mæ hjem i natt”.

Etter kidsmania på begynnelsen av ’80-tallet gikk gutta hvert til sitt; Dag Ingebrigtsen startet TNT og Torstein Flakne hadde stor suksess med Stage Dolls. Midt på ’90-tallet kom The Kids sammen igjen, noe som bl.a. resulterte i ”Vil du værra me’ mæ hjem i natt”.

The Kids Jubileumsturne 2020

40 år etter forelska i lærer`n skal The Kids igjen ut på erobringstokt i Norge. Det vil bli noen utvalgte konserter spredt over hele Norge i perioden mai – sept. 2020. The Kids har store planer å gå i studio å lage en oppfølger til siste turnes landeplage “Vil du værra med meg hjem”

Book Artisten

Musikk

Klassikere


Terje Tysland

Artister

Terje Tysland 2024

Terje Tysland er kongen av lokalet. En av de virkelig få artistene som appellerer både til ungdom og voksne. Den rufsete og folkekjære rockeren gleder seg alltid til å møte sitt publikum igjen og spille sine nye og tidligere hits i klubber, haller, puber og festlokaler over hele landet!  Terje har i over 25 år gledet og begeistret publikum over det ganske land med sine særpregede og lunefulle opptredener. han har gitt ut over 20 plater og CD-er. Og i de fleste norske familier finner man et medlem som har et forhold til en av Terjes låter.   Ta kontakt idag for å sikre deg en ledig dato med Terje Tysland.

Book Artisten

Musikk

Klassikere


Hollywood Scandal

Artister

Hollywood Scandal 2024

Bandet startet med sitt “Absolute 80’s show” allerede i 1999, og har siden den gang dyrket erfaringene, energien og publikumsfavorittene fra 80-tallet i tillegg til moderne hits av samme kaliber. Hollywood Scandal leverer alltid et solid og fengende show med alt som hører med innen sjangeren, enten det er private eller offentlige arrangementer.

Bandet består av fem kompetente musikere med tusenvis av spillejobber bak seg:
Jostein Almåsbro (leadvokal/gitar)
Terje Gjønnes (gitar/vokal)
Kay Ronny Dahl (keyboards/vokal/gitar)
Jan Inge Tjørhom (bass/vokal)
Tobby Johansen (trommer/vokal).

★ Et av landets mest rutinerte backingband ★

Book Artisten