Return 2024

I 1980 gikk fire gutter fra Stange sammen og dannet bandet som i 1985 fikk navnet Return og vant NRK`s rockemønstring med låten ”Sheila”. To år senere slippes deres første cd ”To the top” og låten ”Sing me a song” ligger 56 uker på norsktoppen!

Utover åtti og nitti tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eksemplarer. I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 80 000 eks., og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår.

I 2005 kom albumet ”Return” og deretter fulgte cd/dvd`n “Best of….both worlds” som solgte til gull. I 2009 valgte bandet å ta en ny pause slik at det ble tid til andre musikkprosjekter.

Knut Erik har gitt ut en cd på norsk, Øyvind og Tore har vært travle med sine bandprosjekter og Steinar har utviklet sin låtskriverkarriere. Når Return nå bestemte seg for igjen å øke aktiviteten i 2012 , blir dette uten Steinar Hagen som ikke ønsker å være med lengre. Henning Ramseth har takket ja til å ta over som gitarist i bandet. Henning har vært med som ekstra musiker og produsent i mange år og vi ser fram til å utvide samarbeidet med han.

Bandet har i 2021 tryllet fram en ny single. Det er fem år siden sist og «The last Chorus is yet to begin» er en hyllest til alle som har fulgt bandet i alle år og et signal om at de gode refrengene fra bandet vil leve i mange år framover. I velkjent Return sound og uttrykk ønsker bandet og gi håp og glede om bedre tider og gleder seg til å turnere land og strand rundt.

I 2022 vil låter som Bye bye Johnny, Change the attitude og Sing me a song runge utover Norges festivalpublikum og bandet gleder seg som aldri før til å presentere den nye versjonen av Return. SING ME A SONG!!!

Book Artisten

Return Unplugged

Etter nok et begivenhetsrikt år for bandet, kan vi nå tilby et nytt konsept.
I tillegg til utstrakt turnevirksomhet med hele bandet ønsker også Return å presentere et litt mere «nede» show laget for et sittende publikum.
Knut Erik, Tore og Henning har laget et unplugged show der låtene, stemningene og den lange historien til bandet presenteres i en akustisk versjon. Trioen vil selvsagt ha fokus på alle hitene men også gi de mere ukjente låtene en ny drakt. Konseptet passer både til små/mellomstore konsertsteder og til eventer for firmaer.
En rolig aften med en lun stemning som bare må oppleves!

Kort historikk:
I 1980 gikk fire gutter fra Stange
sammen og dannet bandet som i 1985 fikk navnet Return og vant NRK`s rockemønstring med låten ”Sheila”.
To år senere slippes deres første cd ”To the top” og låten ”Sing me a song” ligger 56 uker på norsktoppen! Utover åtti og nitti tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eks.
Albumet V lå som nr 1 på importlisten i England, solgte til gull i Japan og fikk veldig god omtale i musikkmagasiner verden rundt. Dette albumet ble i 2020 remastret og utgitt på nytt i Tyskland av selskapet AOR Heaven.
I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 100 000 eks., og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår. I 2005 kom albumet ”Return” og i 2007 cd/dvd`n Best of….both worlds som solgte til gull. Bandet slipper jevnlig ut nytt materiale og stadfester sin posisjon som et av norges mest populære band. 30 års jubileum som plateartister ble feiret høsten 2015 med en stor konsert som ble filmet og utgitt på dvd. Bandet har de siste årene spilt ca 25 konserter i året og besøker dager, eventer og festivaler i hele landet.
Bandet har i de siste årene gitt ut to singler, «The last chorus is yet to be sung» og «Back for more», som er flittig avspilt på spotify og andre plattformer. På Spotify har de ca. 110 000 månedlige aktive lyttere og 300 000 streams. Senest i fjor fikk de gullplater både i Norge og Sverige for låtene Bye Bye Johnny og Sing me a song. Bye Bye Johnny alene har passert over 20 millioner streams på Spotify og låter som Sing me a song, To the top, Change the attitude m.fl. følger tett etter….
Kjernen av fans har blitt litt eldre men nå er det tredje generasjon Return følgere som stadig gjør seg mer og mer bemerket på konsertene. Vi ser fram til nok et flott år på veien og et Return show vil alltid bestå av kjente og ukjente låter ispedd en god dose hedmarkshumor. Selvsagt kommer hitene på rekke og rad!
Vi sees i 2024

Book Artisten

Musikk

Klassikere